Hennepkwekerij in schuur Munnikenstraat opgerold

In een schuur in de Munnikenstraat heeft de politie vandaag een kleine hennepplantage aangetroffen van ongeveer 75 plantjes. De apparatuur en de plantjes zijn vernietigd. Via een melding ging de politie poolshoogte nemen in de betreffende schuur. Hoewel het een kleine kwekerij betrof, zijn de kansen op wateroverlast of brandgevaar door de provisorische inrichting toch vrij groot. Vanwege een tweede anonieme melding namen de agenten ook een kijkje in een schuur aan het Lakenplein. Hier stond alles klaar om een kwekerij te starten, maar er waren nog geen planten aanwezig. De apparatuur is in beslaggenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×