Op pad met Nivon

Het Nivon Wandelcafé Leiden organiseert ook de komende tijd allerlei activiteiten. Op woensdag 25 augustus kunnen belangstellenden mee op een ongeveer 17 km lange wandeltocht door Breda. De deelnemers verzamelen om 08.30 uur in de hal van Leiden CS. Op vrijdag 10 september vertellen Marja Exterkate en Peter v.d. Brugghen tijdens het Wandelcafé over hun drie weken durende wandelreis door Albanië. Hun tocht voerde onder meer door de Albanese Alpen. Hun verhaal wordt omlijst door beeldmateriaal. Het maandelijkse Café vindt plaats in Buurtcentrum De Pancrat aan Middelstegracht 85 en begint om 20.00 uur. Op zondag 12 september is er een 19 km lange wandeling op Texel gepland. Wie mee wil, moet vroeg opstaan en zich om 06.50 uur op Leiden CS melden.

Meer informatie over de activiteiten van Nivon staat op www.nivon-zuid-holland.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×