Voor de tweede keer op rij kwamen Leidenaren Nikos van Aelst en Fons Delemarre per boot met een paar honderd bossen bloemen naar het Huis Op de Waard. Glunderend werden de bloemen door de bejaarden in ontvangst genomen. Bewoners, personeel en vrijwilligers kregen bovendien een bon voor gratis appeltaart van de Digros. Het werd een gezellige boel, want de twee boten van de Leidse Rederij, die voor het bloemenvervoer hadden gezorgd, namen vervolgens de bewoners mee voor een vaartochtje. Met de bijbehorende muziek, hapjes, drankjes en een zomerzonnetje, beleefden de bejaarden een heerlijke dag. Foto's: Emile van Aelst

Bloemenzee en appeltaart voor bewoners Huis op de Waard

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×