Foto: Ph. Pijnnaken.

Leidse molenaarszoon geboren

Molenaarskoppel Philip Pijnnaken en Nanda van der Burg, die molen De Put bij de Rembrandtbrug en de Stadsmolen aan de Gooimeerlaan regelmatig laten draaien, hebben een molenaarszoon ter wereld gebracht. Boven in de wieken hangt de traditionele ooievaar, die de nieuwe baby Lars heeft gebracht. Of Lars later ook molenaar wordt is nog de vraag, maar volgens de trotse ouders heeft de kleine nu al sterke handen. Jonge molenaars zijn meer dan welkom, want deze vakmannen en -vrouwen zijn dun gezaaid. Natuurlijk zou de kleine Lars behalve molenaar later misschien ook wel een bekende Leidse schilder kunnen worden, zoals ook Rembrandt een Leidse molenaarszoon was.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×