Man krijgt klap bij verkeersruzie

Tijdens een verkeersruzie afgelopen vrijdag, is een man tegen zijn hoofd geslagen. Rond 16.00 uur stonden de 25-jarige Leidenaar en een leeftijdsgenoot uit Zoetermeer te wachten voor het verkeerslicht op de Wijngaardenlaan in Voorschoten. Zodra het licht op groen sprong, sloegen beide automobilisten linksaf de Koningin Julianalaan in. De Leidenaar wilde na het optrekken invoegen voor de Zoetermeerder. Laatstgenoemde liet hem er echter niet tussen, waardoor de inhaler op de stoep belandde. Hierop toeterde de Leidenaar naar de Zoetermeerder. Deze werd boos en stapte uit zijn auto. Er ontstond een woordenwisseling, die eindigde met een klap tegen het hoofd van de Leidenaar. Daarna reed de Zoetermeerder verder. Het slachtoffer heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×