Man verdronken in Dwarswatering

Een 53-jarige Zaandammer is gisteravond verdronken in de Dwarswatering in Leiderdorp. Rond 20.45 uur was hij samen met een familielid op de vissteiger bij de Visser ’t Hooft school, modelboten aan het testen. Omdat één van die boten niet goed werkte en niet meer naar de kant wilde komen, ging de Zaandammer het water in om het vaartuigje op te halen. Omstanders zagen hoe hij onder water verdween. Ze konden hem nergens meer bekennen en belden 112. De politieagenten die als eerste bij de plek des onheils aankwamen, gingen meteen het water in. Ze vonden de man onder water en brachten hem naar de kant.

Daar begonnen ze hem te reanimeren. Het ambulancepersoneel nam de reanimatie over en bracht de man met spoed naar het Rijnland Ziekenhuis. Daar is hij later op de avond overleden. Waarschijnlijk werd een hartritmestoornis in combinatie met het koude water, hem fataal.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×