De politie heeft deze foto van de nog onbekende aanrander vrijgegeven.

Politie zoekt dader aanranding Scheltema Complex

Op zaterdag 24 oktober 2009 is in het Scheltema Complex een medewerkster aangerand. De dader, een wat oudere Engelssprekende man, vroeg aan de medewerkster of zij hem even wegwijs kan maken in de tentoonstelling. De 22-jarige vrouw leidde hem rond, maar werd even later minutenlang door hem aangerand in het op dat moment rustige Scheltema Complex.
https://youtube.com/watch?v=fvBGCF0zuNM

De man vertelde de medewerkster onder andere dat hij is geboren in de buurt van Londen en dat hij nu in de buurt van Aken in Duitsland woont. Hij zou een paar dagen musea bezoeken en daarvoor in hotels in Amsterdam en Rotterdam slapen. De politie wijst erop dat dit ook een bewust dwaalspoor van de aanrander kan zijn.

De politie wil graag weten wie de aanrander herkent of wie op zaterdag 24 oktober 2009 in of in de buurt van het Scheltema Complex is geweest en iets heeft gezien dat met deze aanranding te maken kan hebben.

Getuigen kunnen bellen met de Politie Hollands-Midden op nummer 0800-6070 (gratis).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×