64-jarige vrouw uit auto gesleurd door autodieven

Een 64-jarige vrouw uit Voorschoten stond afgelopen vrijdag om 17.20 uur, met haar auto te wachten bij station de Vink op haar man en dochter, die met de trein zouden aankomen. De vrouw had haar zilvergrijze Volkswagen Golf op het eerste parkeervak direct links van de inrit naar het parkeerterrein op het Trompplein gezet, met de voorzijde richting de Trompweg. Plotseling werden aan beide kanten de portieren van de Golf opengerukt door twee mannen, die vervolgens met bruut geweld de vrouw uit de auto duwden. Hierbij kwam zij met haar hoofd op de grond terecht. De mannen gingen er met de auto vandoor richting de Admiraal de Ruytersingel. De totaal overrompelde vrouw krabbelde overeind en vertelde haar verhaal aan een passant, die naar haar toe kwam lopen. Deze man belde meteen de politie, die ondanks een zoektocht de mannen en de auto niet meer heeft kunnen vinden. De politie is dringend op zoek naar getuigen, die iets van het voorval hebben gezien, of eerder/ later de twee mannen en/of auto hebben gezien. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×