Leidse Avond in De Kooi wegens succes herhaald

Voor de derde maal op rij vindt in buurtcentrum De Kooi een gezellige Leidse Avond plaats. De organisatie is in handen van het TamTam festival en er worden zeker zoveel bezoekers verwacht als bij de twee voorgaande edities. Op het gevarieerde programma staan namen van Leidse artiesten als Mark Rijs, Simone Colpa, Thijs Sloos en Mieke, die tot in de late uurtjes het publiek zullen vermaken. De toegang is gratis en naast veel muziek speelt ook de gezelligheid natuurlijk een belangrijke rol. Het muzikale feest is ook meteen de aftrap voor het tweede gedeelte van het TamTam jaarprogramma, waarbij weer een hoop te zien en te beleven valt. Zo zal er onder meer nog een Proeflokaal met heerlijke hapjes en goede muziek gaan plaatsvinden, een Kids talentenjacht, een ouderendag speciaal voor verpleeghuis Overrhyn en een groot Jubileumfeest.

De Leidse Avond 3 vindt plaats op zaterdag 28 augustus, aanvang 20.00 uur.

Meer info en volledig programma: www.tamtamfestival.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×