Als eerste wordt in Groenoord begonnen met de bouw van 47 Waterwoningen.

Bouw Groenoord nog dit jaar van start

De bouw van de eerste woningen in de wijk Groenoord gaat nog dit jaar van start. Ontwikkelaar Groenoord CV, bestaande uit Ymere en PFC2, heeft dat besloten. Hiermee wordt de realisatie van de nieuwe wijk Groenoord in Leiden een feit. Het besluit is genomen nadat de rechtbank in Den Haag op 20 juli jl. een beroep tegen het afgeven van de bouwvergunning ongegrond verklaarde. Als eerste wordt gestart met de bouw van 47 waterwoningen. Na de zomer wordt in de wijk een informatiecentrum geopend voor potenti├źle kopers en andere belangstellenden. In Groenoord worden in totaal 500 koop- en huurwoningen, kantoren, bedrijfsgebouwen en voorzieningen gebouwd.

Momenteel zijn de Van der Werfhal en parkeergarage gesloopt om ruimte te maken voor de realisatie van fase I van Groenoord. Deze bestaat uit het gedeelte laagbouw met onder meer de 47 waterwoningen. Na de zomer wordt gestart met verwijderen van funderingen en verhardingen en het bouwrijp maken van het terrein. De grote Groenoordhal wordt op een later moment gesloopt, naar verwachting volgend jaar.
 
Meer informatie over het project en verkoop: www.vanhallennaarhuizen.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×