14- en 15-jarige messentrekker aangehouden

Afgelopen zaterdagavond, rond 18.15 uur, heeft de politie twee minderjarige Leidse jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij, die plaatsvond op de ventweg langs de Willem de Zwijgerlaan, vlakbij het Stuyvesanthof. Bij een uit de hand gelopen ruzie werd een 15-jarige jongen uit Leiderdorp meerdere keren gestoken en is vervolgens opgenomen in het ziekenhuis. De twee verdachten, bekenden van het slachtoffer, werden later op de avond thuis aangehouden. De 15-jarige Leidenaar en het slachtoffer hadden eerder in de week om een nog onbekende reden ruzie met elkaar gekregen. Het steekwapen is in de buurt van het incident gevonden. De politie onderzoekt de zaak.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×