Trombosedienst Leiden ISO-gecertificeerd

De Trombosedienst Leiden is deze maand ISO-gecertificeerd en beschikt nu dus over een kwaliteitskeurmerk. Een team van onafhankelijke deskundigen oordeelde dat de kwaliteit van de Trombosedienst in orde is en dat de patiëntveiligheid er voorop staat. De dienst heeft ook een eigen klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Daaruit bleek dat patiënten en hun familie tevreden zijn over de informatieverstrekking, het personeel, de behandeling en het aantal prikpunten.

Wie meer informatie over de Trombosedienst wil, kan deze en volgende maand een voorlichtingsavond bijwonen. Die avonden zijn gepland op de dinsdagen 31 augustus en 28 september En duren van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is collegezaal 4 in het hoofdgebouw van het LUMC. Aanmelden kan via www.trombosedienst-leiden.nl.

De Trombosedienst heeft speciaal voor patiënten die overdag werken, een avondpoli geopend. Deze poli in het Poortgebouw is iedere woensdagavond bereikbaar tussen 18.30 en 19.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×