Man mishandeld om weigering sigaret

Een 23-jarige man uit Wassenaar werd gisteravond aangesproken op het Centraal Station door een 39-jarige Leidenaar, die een sigaret wilde. De 23-jarige wilde echter zijn laatste sigaretje niet afstaan, waarop de Leidenaar agressief werd, de man in het gezicht sloeg en begon te schoppen. Het slachtoffer greep zijn telefoon om de politie te waarschuwen, waarop de Leidenaar een smeekbede begon. Toen dat niet hielp werd de man weer agressief, maar twee voorbijgangers grepen in en trachtten de man te kalmeren. De politie was snel ter plaatse en hield de Leidenaar aan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×