Stichting IJshal Leiden zoekt penningmeester

De Stichting IJshal Leiden is op zoek naar een penningmeester. De stichting die in 1992 opgericht is met het doel het zonder winst exploiteren van de hal, om zo de verschillende takken van de schaatssport te ondersteunen, huurt de ijshal aan de Vondellaan van een externe partij en verhuurt de hal aan schaatsverenigingen en andere huurders. Ook verhuurt de vereniging de horecaruimte en de winkel. De inkomsten van de stichting bestaan hoofdzakelijk uit de opbrengsten van de verhuur en uit donaties van sponsors. De stichting heeft één betaalde kracht, de ijsmeester. Verder draait hij op de inzet van vrijwilligers. Het bestuur is nu op zoek naar een penningmeester. Wie belangstelling heeft, kan mailen naar Jos Arts. Zijn adres is voorzitter@schaatshalleiden.nl. 

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×