'Luchtfietsen' door Leiden

Vanmorgen om 11.00 uur heeft wethouder Frank de Wit het eerste exemplaar van het fietsrouteboekje ‘Luchtfietsen in Leiden’ in ontvangst genomen in het Koetshuis in de Leidse Hout. Het gratis boekje met twee frisse fietsroutes door de Leidse stadsnatuur is bedacht en gemaakt door Prokwadraat Marketing en Events in het kader van de Leidse Luchtwerken. De routes zijn uitstekend geschikt om samen met de kinderen de natuur in de Sleutelstad te ontdekken en onderweg even af te stappen om het een en ander te ondernemen. Na de presentatie konden de kinderen direct aan de slag met een leuke en leerzame bomenspeurtocht in de Leidse Hout.

Zolang de voorraad strekt is ‘Luchtfietsen in Leiden’ gratis af te halen bij het Stadhuis en het Visitor Centre Leiden aan de Stationsweg. Ook staan de routes op: www.deleidseluchtwerken.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×