Ernst Daniel Smid en het befaamde Orchestra Particolare, foto's: Marjo Heemskerk.

Veel publiek bij swingende start Rapenburg Concerten

Gisteravond startten de Rapenburg Concerten met bariton Ernst Daniel Smid en het befaamde Orchestra Particolare voor een indrukwekkend licht klassiek concert op het buitenpodium. Vanaf 22.00 uur gingen de voetjes ritmisch van de vloer op de binnenplaats van het Inloophuis aan het Rapenburg, met de Leids-Cubaanse Rafael Rodriquez van dansschool Salsiando en dj/pianist Don Franco. Op het buitenpodium trad vervolgens de bekende band TROTS op met fantastisch eigen werk en klinkende covers. Vanaf de kant en vanuit allerlei bootjes genoten de vele bezoekers van de muziek en de sfeer. Ook vanavond en morgenavond valt er van alles te beleven en te beluisteren op het Rapenburg. Meer info en volledig programma: www.rapenburgconcert.com

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×