Foto: Cynthia van der Brugge.

Sander Pardon opent expositie LAFV

Sander Pardon, fotograaf en uitgever van LEVEN! magazine, zal dinsdag 7 september om 17.00 uur de tweejaarlijkse foto-expositie van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) openen. De LAFV bestaat inmiddels al zo’n 87 jaar en kent een lange historie. De expositie in het voormalige pand van Van Bergen Henegouwen aan de Aalmarkt, laat het mooiste werk zien van de ongeveer zestig leden van de club. Naast het tentoonstellen van foto’s organiseert de vereniging ook diverse workshops voor leden én andere belangstellenden uit Leiden en omgeving. De foto’s zijn te bewonderen van 5 september tot en met 2 oktober.
Meer info en openingstijden: www.lafv.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×