Snorfietser met biertje en mobieltje in de hand betrapt

Bij alcoholcontroles in Leiden en de regio door de Politie Hollands Midden, werden afgelopen weekend 21 mensen betrapt op overschrijding van de toegestane limiet in het verkeer. Op de Vinkweg in Leiden reed een 20-jarige Leidenaar op een snorfiets, met in één hand een flesje met een alcoholische drank én zijn stuur en in zijn andere hand zijn mobieltje. De man is vaker aangehouden omdat hij te veel alcohol op had terwijl hij achter het stuur zat; de politie maakt proces-verbaal op. Een 25-jarige man uit Voorhout werd aangehouden op de Rijnburgersingel met een veel te grote slok op, terwijl er ook nog een baby in zijn auto zat. De man viel door de mand, toen hij zijn auto probeerde te keren en daarbij allerlei terrasstoelen raakte.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×