Huis ontdaan van hennepplanten

De eigenaars van een huis aan de Marijkestraat, moeten het doen zonder hun hennepplanten. Gisteravond kreeg de politie de melding dat er een hennepkwekerij in het huis zou zijn. De agenten die gingen kijken, vonden onder andere 18 planten, assimilatielampen, koolstoffilters en twee Noordwijkerhouters van 20 en 26 jaar. Alles is meegenomen naar het bureau. Inmiddels is de 20-jarige man weer op vrije voeten. De politie gaat de hennepteelt en daarbij horende georganiseerde misdaad de komende jaren nog harder aanpakken. De kwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Bovendien zijn de kwekerijen vaak brandgevaarlijk, waardoor ze een risico voor de buurt vormen.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×