Veel snelheidsovertreders op de bon

De afgelopen dagen zijn er veel snelheidsovertreders op de bon geslingerd. Bij een donderdagochtend gehouden controle tussen de Antoniusstraat en de Vijf Meilaan werden 45 overtreders geteld. De hoogst gemeten snelheid was 70 km/uur. De toegestane snelheid is 50 km/uur. Gistermiddag was er een controle tussen de Mimi Boesnachstraat en de Annie van Eesstraat. In deze 30 km zone overtraden 102 bestuurders de snelheid. De snelste bestuurder reed 56 km/uur. ER werd gisteren ook tussen de Gerard Brandtstraat en de Coornhertstraat gecontroleerd. Hier reden 73 personen te hard. De grootste overtreder passeerde met een snelheid van 81 km/uur hoewel 50 km/uur is toegestaan.

Tussen maandag 23 en maandag 30 augustus telde de vaste controlepost op de kruising Floris Versterlaan 169 bestuurders die te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 96 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. 48 bestuurders reden door het rode verkeerslicht. De vaste controlepost op de kruising Verdistraat signaleerde 125 voertuigen die te hard reden. 9 bestuurders reden door rood. De hoogst gemeten snelheid was 155 km/uur. De toegestane snelheid is 50 km/uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×