Oldtimerdag Voorschoten

Volgende week zondag zijn in Voorschoten allerlei oldtimers te bewonderen. Tussen 09.30 en 10.30 uur verzamelen de oude auto’s, bedrijfswagens, brommers en motoren zich bij Bar-Bistro “Het Wedde” aan Richard Wagnerlaan 85. Nadat ze een rit van ongeveer 60 km door de omgeving gemaakt hebben, stellen zij zich om 12.00 uur op in het centrum van Voorschoten. Daar bepaalt een deskundige jury naar welke bedaagde voertuigen de ereprijzen gaan. Alle deelnemers ontvangen een rallyschildje en een herinneringsvaantje. De oldtimerdag is een initiatief van De Voorschotense Oldtimer Vereniging, en vindt plaats tijdens het jaarlijkse Weekend van Voorschoten. Dat hele weekend staat het dorp bol van de activiteiten voor jong en oud. Bezitters van een oldtimer die deel willen nemen, kunnen zich aanmelden via www.vovnieuws.nl. Deelname is gratis.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×