Ondernemersvereniging Schipholweg

Leiden kent een nieuwe ondernemersvereniging. Het Business Platform Schipholweg is bestemd voor ondernemers op en rond de Schipholweg, het Schuttersveld en de Rijnsburgersingel, en heeft tot doel de onderlinge contacten tussen de verschillende ondernemingen te bevorderen. Ook moet de vereniging gaan waken over de leefbaarheid, functionaliteit en bereikbaarheid van het kantorengebied. Daarnaast wil de vereniging optreden als gesprekspartner voor de gemeente en andere partijen. Omdat het Business Platform Schipholweg ondersteund wordt door het Ondernemersfonds, is het lidmaatschap kosteloos. De eerste ledenbijeenkomst is gepland op 27 september.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Eric van Hartingsveldt van VHSO advocaten. Zijn telefoonnummer is: 071-5176464. Hartingsveldt, Erick van Mastrigt van GGN Van Mastrigt & Partners, en Aad Barnhoorn van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij zijn de drie initiatiefnemers van het platform.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×