Foto: Jacqueline Borg.

Jaap Montagne een jaar Leidse Stadsdichter

Het Leids Dichtersgilde roemt dichter Jaap Montagne, die gedurende een jaar de honneurs als Leidse Stadsdichter zal waarnemen. Montage zal het komende jaar, bij allerlei mogelijke gelegenheden, gedichten op maat voordragen of reeds bestaande poëzie op welluidende wijze declameren. Er zijn ook drie reservedichters voor het geval de Stadsdichter een keertje verstek moet laten gaan: Pink Meltzer, Martin Aart de Jong en Egon Snelders. Zo hoeft de Sleutelstad nooit zonder dichter te zitten. Het eerste gezamenlijke optreden van Montagne en zijn achterban vindt plaats op zondag 5 september tijdens de manifestatie ‘Dichters op Terrassen’.

Start op 5 september om 15.30 uur bij Societeit De Burcht en Het Koetshuis Burcht, Café Van Engelen, Dende, Einstein en Mijnheer Jansen. Voor bijpassende verhalen en muziek wordt gezorgd.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×