Openluchtfestival "Life Live" bij Naturalis

Dit weekend organiseert Naturalis het openluchtfestival “Life Live” dat in het teken staat van het Jaar van de Biodiversiteit. Op vrijdag en zaterdag is er van alles te beleven in de museumtuin. Er worden films en documentaires vertoond, die ingeleid worden door wetenschappers. Er is muziek, waaronder tango, klezmer en jazz. Verder is er straattheater en laat fotomicrograaf Wim van Egmond zijn 3D-foto’s van insecten zien. Op de festivalmarkt kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een vleermuisjacht met behulp van een batdetector, een graffitiworkshop of een excursie naar de biodiversiteittuin.

Tijdens het festival wordt de inwendige mens niet vergeten.

Het feest barst vrijdag om 17.00 uur los. Het volledige programma staat op www.naturalis.nl/festival.
Ook bij slecht weer is iedereen welkom. De activiteiten worden dan in het museum gehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×