John Gorka, foto:PR.

Q-Bus opent nieuw seizoen met John Gorka

Volgens organisator Hans van Polanen, is een mooiere opening van het nieuwe seizoen in de Q-Bus bijna niet mogelijk, want niemand minder dan John Gorka verzorgt met zijn warme stem de aftrap. De uit New Jersey afkomstige zanger is een meester in zijn genre en staat meestal op de planken van kleinere podia, waar hij vooral bekend is bij de doorgewinterde ‘folkies’. Met zijn zware, indrukwekkende stem brengt Gorka bloedstollend mooie muziek. Meer info over Gorka is te vinden op de Nederlandse fansite: www.johngorka.nl

Het concert vindt plaats op vrijdag 3 september, aanvang 21.00 uur, deuren open om 20.30 uur.

Voorverkoop: Plato, Velvet, @the Movies. Gratis reserveren: 06 – 42 96 71 77

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×