Drie studenten de klos in augustusmaand

In het kader van de maandelijkse overzichten van de politie in de rubriek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ blijken in de maand augustus drie studenten de klos te zijn geworden van inbrekers. Een insluiper maakte in een studentenpand aan de Rapenburg twee laptops buit. De man wist binnen te komen, omdat de deur openstond terwijl huisgenoten boodschappen naar binnen brachten. Drie medebewoners kwamen net aanlopen en één van hen ging deze vreemde met onder zijn arm de laptops, achterna. De man liet zijn ‘handeltje’ achter en nam de benen. De kamers, waarin de laptops zich bevonden, waren niet afgesloten. In een studentenpand aan de Hoefstraat werd ingebroken toen de 20-jarige bewoner niet thuis was. De inbreker was via een raam, dat op een kiertje stond, binnengekomen. De student was zijn laptop en zijn geld kwijt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×