Sensoor zoekt vrijwilligers

Sensoor is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De organisatie, die vroeger SOS telefonische hulpdienst heette, biedt dag en nacht een luisterend oor aan iedereen die zijn hart wil luchten, of het even niet ziet zitten. Mensen kunnen Sensoor tegenwoordig niet alleen bereiken per telefoon, maar ook via chat. Zowel de telefoon als de computer, wordt bemand door geschoolde vrijwilligers.

Wie overweegt als vrijwilliger bij Sensoor aan de slag te gaan, is dinsdagavond welkom bij een vrijblijvende informatieavond. Deze avond wordt gehouden in De Bakkerij aan Oude Rijn 44 b/c en begint om 20.00 uur. Meer informatie over Sensoor staat op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×