Politie waarschuwt voor gestolen insulinepennen

Tussen vrijdagavond en zaterdagnacht is er ingebroken in een schuur aan de Esdoorn in Noordwijkerhout. daarbij werden uit een koelkast in de schuur drank ook tien doosjes met insulinepennen gestolen. De doosjes bevatten elk vijf insulinepennen. Er zaten geen naalden bij de verpakte pennen. Vijf doosjes dragen de naam Lantus Solostar. De doosjes zijn voornamelijk wit van kleur en het merk is in paarse letters gedrukt. De andere doosjes zijn paars en oranje van kleur en dragen de naam NovoRapid Flexpen. De politie verzoekt bij aantreffen van de medicijnen deze af te geven op het politiebureau. De insulinepennen zijn bij verkeerd gebruik gevaarlijk voor de gezondheid. Met name voor kinderen zijn ze levensgevaarlijk.

De politie is telefonisch te bereiken via 0900 – 8844.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×