Leiderdorpse kliniek biedt restembryo's aan

De zelfstandige behandelkliniek voor ivf- of reageerbuisbevruchting Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp heeft menselijke embryo’s in de aanbieding. Dat meldt de Telegraaf vandaag. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar voor donatie. Daarmee kan voor tientallen stellen een vaak langdurig onvervulde kinderwens alsnog in vervulling gaan. Volgende maand beginnen de gesprekken met potentiele adoptieouders. De Leiderdorpse kliniek heeft momenteel 40 embryo’s beschikbaar.

Bij de dertien Nederlandse ivf-klinieken kunnen stellen met behulp van embryo’s toch een kind krijgen. Regelmatig zijn er meerdere embryo’s nodig om succesvol zwanger te raken. Na een geslaagde ivf-behandeling, die resulteert in één of meer baby’s, blijven er dikwijls ongebruikte of restembryo’s over.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×