Speuren naar fossielen bij Naturalis

Naturalis biedt het publiek komend weekend een unieke kans. Iedereen van jong tot oud, mag de paleontologen komen helpen met de zoektocht naar fossielen. Het gaat om resten van 50.000 tot 1 miljoen jaar oud, die verborgen zitten in het zand dat het Havenbedrijf Rotterdam opspuit op de Tweede Maasvlakte. Komend weekend worden op de binnenplaats van Naturalis 15 grote zakken vol zand en schelpen gesorteerd. Het publiek mag daarbij helpen, onder het toeziend oog van vrijwilligers van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, de faculteit Archeologie van de Universiteit van Leiden, de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en Naturalis. Wie de paleontologen een handje wil helpen, is zaterdag en zondag welkom vanaf 10.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×