Workshop media-aandacht voor sportclubs

Het Sportbedrijf Leiden organiseert samen met Sportservice Zuid-Holland, TIEN Producties en Mediacoach Rob Langeveld een workshop clubcommunicatie. Tijdens deze workshop leren de deelnemende sportverenigingen aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe zij de aandacht van de regionale media kunnen trekken. Ze leren onder andere wat een televisiezender wil weten om naar een evenement te komen, wanneer ze een persbericht moeten versturen en wie ze moeten benaderen. De workshop wordt op maandagavond 27 september gegeven bij sportcomplex De Zijl en duurt ongeveer twee uur. Verenigingen kunnen zich inschrijven via R.Marchand@sportbedrijfleiden.nl. Bestuurders van Leidse clubs betalen niets.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×