Hairshop Your Way steunt actie tegen kindermisbruik

De Leidse Hairshop Your Way neemt deel aan de ‘Hair Heroes Nationale Salonactie‘. Iedereen die van 20 september tot en met 2 oktober donateur wordt (€ 1 per knipbeurt tegen kindermisbruik) maakt als dank kans op vele interessante prijzen. Hair Heroes is een onafhankelijke stichting die door middel van de Nationale Salonactie geld inzamelt voor Stichting Stop Kindermisbruik. Bijvoorbeeld in Zuidoost-Azië worden elke dag kinderen gevangengenomen, misbruikt en gedwongen tot slavernij en prostitutie.

Hair Heroes is daarnaast betrokken bij het rehabilitatieproces om de bevrijde kinderen een toekomst te bieden. Met de proactieve en uitgebreide aanpak worden kinderen bevrijd uit bordelen, opgevangen, bijgestaan, opgeleid en voorbereid om op eigen benen te staan in de samenleving. Zo gaan zij op weg naar een betere toekomst. In de slotfase van het rehabilitatietraject kunnen zij een kappersopleiding volgen om zelfstandig te kunnen leven en krijgen zij de mogelijkheid om een eigen kapsalon te openen.

Iedereen die zich in de actieperiode bij Hairshop Your Way in Leiden (Haven 24) of in Lisse (Berkhoutlaan 1/A) laat knippen en een donatie van minimaal € 1 voor dit goede doel doet, maakt kans op bijvoorbeeld een Virgin Balloon Flight, Royal High Tea bij Patisserie Perlo, een kwartaalabonnement op Grazia magazine, een gesigneerd kookboek van Ramon Beuk, een Miele Culinaire Institute kookworkshop of een zilveren collier van By Jéh.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×