Samen zijn ze goed voor zo’n 60 jaar ervaring. De chirurgen B.J. Hornstra (rechts) en dr. J.A. Zonnevylle (links) behandelden in het Diaconessenhuis duizenden inwoners uit Leiden en omgeving en de Duin- en Bollenstreek. Nu zijn zij door het bereiken van de 65-jarige leeftijd met pensioen. Hornstra en Zonnevylle werkten sinds respectievelijk oktober 1980 en januari 1981 in het Diaconessenhuis en zijn daarmee de langstzittende chirurgen in de regio. Op 1 juli legden beiden het scalpel neer. Deze week hebben verschillende activiteiten rondom hun afscheid plaats. (Foto: PR).

Langstzittende chirurgen met pensioen

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×