Holland Rijnland beëindigt overgangsregeling Huisvestingsverordening

Holland Rijnland houdt vast aan de beëindiging van de overgangsregeling van de Huisvestingsverordening. Het bestuur beëindigde de regeling per 1 januari, omdat de overgangsregeling er voor zorgde dat jonge starters en woningzoekenden een achterstand bleven houden, en de doorstroom op de regionale woningmarkt stagneerde. Ongeveer 140 woningzoekenden hebben bezwaar tegen de afschaffing gemaakt. De regionale bezwaarschriftencommissie van Leiden, adviseerde die bezwaren gegrond te verklaren. De Katwijkse commissie adviseerde ze ongegrond te verklaren. Holland Rijnland heeft gehoor gegeven aan dat laatste advies.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×