Jongeren vast na Weekend van Voorschoten

In het Weekend van Voorschoten zijn drie jonge Voorschotenaren aangehouden. In de nacht van vrijdag op zaterdag gedroeg een groep jongeren zich vervelend op het Treubplein. Ze bleven steeds rondhangen in de buurt van een paar agenten. Ook na meerdere verzoeken om weg te gaan, weigerde een 17-jarige Voorschotenaar op te stappen. Hij bleef zich vervelend gedragen en werd bekeurd voor openbare dronkenschap. De jongen was het hier niet mee eens en ging met de agenten in discussie. Hij weigerde nog steeds om weg te gaan en zette de groep jongeren die in de buurt was, op tegen de politie. De groep had wel zin in een opstootje en wilde geen afstand meer van de agenten houden. Pas toen de jongeren de sirenes van opgeroepen politieauto’s hoorden, gingen de meesten er vandoor. De achterblijvers werden met gepast geweld op afstand gehouden. Toen twee jongeren van 15 en 18 jaar bleven weigeren weg te gaan, werden zij samen met de 17-jarige aangehouden.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×