streekvoedingswijzer “Vers uit de regio”

De streekvoedingswijzer “Vers uit de regio”, is een folder waarin de gegevens staan van vijftig producenten van verse producten, die in de omgeving rond Leiden te koop zijn. In deze regio zijn heel wat boeren die zelf kaas maken en dat op de boerderij verkopen. Ook zijn in deze omgeving verse groente, fruit, honing, vlees, ijs en zelfs wijn van eigen bodem te koop. De streekvoedingswijzer “Vers uit de regio” is een initiatief van stichting Land van Wijk en Wouden en werd mogelijk gemaakt met een bijdrage van de provincie Zuid Holland. Vanaf komende zaterdag is de folder, die ook als fietskaart gebruikt kan worden, verkrijgbaar bij de VVV. Op www.landvanwijkenwouden.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×