Man beroofd van geld en mobieltje

De uitgaansnacht eindigde voor een 20-jarige Oegstgeestenaar niet zo als hij verwacht had. Hij fietste zaterdag tussen 03.00 en 03.30 uur over de Leidse Van Slingelandtlaan, op weg naar Oegstgeest. Hij zag twee jongens op de weg staan, die op het moment dat hij hen wilde passeren, voor zijn fiets gingen staan. Terwijl één van hen riep dat de Oegstgeestenaar moest stoppen, trok de ander hem van zijn fiets. Terwijl die knaap het slachtoffer vasthield, trok de ander de portemonnee en het mobieltje uit de broekzakken van het slachtoffer. Toen de buit binnen was, kreeg de 21-jarige het bevel door te fietsen. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×