Man gewond aan gezicht na beschieting met luchtbuks

Een 21-jarige Rijnsburger heeft verwondingen in zijn gezicht opgelopen, doordat hij met een luchtbuks beschoten is. De Rijnsburger liep zaterdagnacht rond 00.30 uur samen met een vriend over de Graaf Florislaan. Ter hoogte van de begraafplaats kwamen ze twee jongens tegen. Eén van hen begon de 21-jarige uit te schelden. De Rijnsburger stapte op hem af, om verhaal te halen. De andere jongen pakte iets uit zijn zak, en er klonk een aantal harde knallen. De Rijnsburger voelde dat hij in zijn gezicht werd geraakt. De jongens vonden dat nog niet genoeg en begonnen hem te schoppen en te slaan. Het slachtoffer wist weg te komen en waarschuwde de politie. Agenten namen diezelfde nacht nog de aangifte op en spraken met getuigen, die vertelden te weten om welke jongens het ging. De politie ging een kijkje nemen in het huis van één van hen, een 17-jarige Rijnsburger. Beide jongens waren daar. Zodra de vermoedelijke schutter de agenten in de gaten kreeg, vluchtte hij. Hij is nog steeds spoorloos. De andere jongen is aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en belediging. Hij ontkent dat hij iets met het incident te maken heeft.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×