Weer flink aantal automobilisten betrapt op teveel alcohol

Afgelopen weekend is in Leiden en de regio weer een flink aantal automobilisten betrapt met te veel alcohol op achter het stuur. De controles van de politie Hollands Midden vonden plaats vanaf vrijdag 18.00 uur tot zondag 06.30 uur. Naast automobilisten werden ook andere bestuurders in de kraag gepakt, zoals een 17-jarige jongen uit Zoeterwoude, die met zijn snorfiets over de Breestraat zigzagde. Een 30-jarige Noordwijker viel door de mand, nadat hij al een ongeluk had veroorzaakt. De Noordwijker botste frontaal op een tegenligger, een 71-jarige man uit Lisse, op de Delfweg in Noordwijkerhout. Een paar glazen alcohol verhoogt het ongevallenrisico al met 50 procent, daarom gaat de politie door met de alcoholcontroles, met name in het weekend.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×