Leidse 'Stiletto Run' voor derde maal van start

Op zondag 26 september wordt voor de derde maal op rij de rode loper uitgelegd voor de Leidse dames tijdens de ‘Ladies Day’. Onder het motto ‘Shoppen is topsport’ presenteert Aad van der Luit een bloedstollende naaldhakkenrace op de Vismarkt. Met deze spannende ‘Stilettorun’ zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen en ook het vrouwelijke publiek wordt extra verwend door de deelnemende winkeliers met aanbiedingen en allerlei extraatjes. Om 16 uur tonen een aantal Leidse modewinkels hun nieuwe herfst- en wintercollectie tijdens een wervelende modeshow op het Pieterskerkplein. Daarnaast vindt de ‘First Lady of Leiden’ verkiezing plaats, die voor de nodige hilariteit zal zorgen. Meer info, inschrijven en volledig programma: www.ladiesdayleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×