Foto:PR.

Presentatie bijzonder boekje bij Le Petit Port

Rob Wolthoorn, curator moderne kunst Stedelijk Museum De Lakenhal, zal de opening verrichten van een interessante expositie en bijbehorende boekpresentatie van het werk van P.H.A. Duivenvoorden. Het boekje is in eigen beheer uitgegeven en draagt de titel: ‘Deling/verdubbeling’. Duivenvoorden werkt al meer dan 20 jaar aan een klein, gestaag groeiend oeuvre, waarvan een deel te zien is in galerie Le Petit Port tot 3 november. Duivenvoorden: “Veel, zo niet alles in mijn werk is uiteindelijk een metafoor. Er is één thema waar alle beelden op een of andere manier naar verwijzen. Ik gebruik bestaande beelden, ik bedenk niets. Natuurlijk hoop je dat mensen op een bepaald moment zien waar het werk over gaat, maar dat is niet aan mij. Het kan ook allemaal zo weer in het niets verdwijnen”.

De opening wordt verricht op zaterdag 25 september om 16.00 uur in Galerie Le Petit Port, Herenstraat 9, Leiden.

Meer info en openingstijden: www.lepetitport.wordpress.com

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×