ComputerPlusBus toert door provincie

De ComputerPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds toert binnenkort door Zuid-Holland. Ouderen die kennis willen maken met de computer, e-mail en internet, zijn in de ComputerPlusBus aan het goede adres. Na een kop koffie en een gebakje, kunnen ze samen met een deskundige vrijwilliger plaatsnemen achter één van de vier computers, om van alles te leren. De bus staat op donderdag 30 september bij Woonzorgcentrum Robijnhof in Leiden. Op woensdag 6 oktober staat hij bij Woon- Zorgcentrum Hofwijck in Oegstgeest. De bus is te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×