Journalistiek café met Roeland Stekelenburg

Het hoofd nieuwe media van de NOS Roeland Stekelenburg, is op woensdag 29 september te gast in Nieuwe Energie. Hij is daar op uitnodiging van De vakgroep Nieuwe media en Journalistiek van de Universiteit Leiden, Leiden Communicatiestad en Nieuwe Energie, die een Journalistiek Café organiseren. De NOS is zich de laatste jaren onder leiding van Stekelenburg ook gaan richten op nieuwe media, zoals internet, mobiel, internet-TV en narrowcasting. Tijdens het café gaat Stekelenburg in op het strategisch belang van het innoveren op nieuwe platforms voor een journalistiek bedrijf als de NOS. Ook legt hij uit hoe de NOS het journalistieke werkproces ingericht heeft, om voor al die nieuwe platforms nieuwe producten en formats te kunnen ontwikkelen. Tijdens de borrel is er ruimte voor napraten en netwerken. Het café vindt plaats in Nieuwe Energie aan 3e Binnenvestgracht 23 en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. De borrel is om 21.30 uur afgelopen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via info@leidencommunicatiestad.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×