Science Café over rekenen op school

Deze maand staat het Science Café in het teken van rekenen op school. De aanwezigen buigen zich over de effectiviteit van het rekenonderwijs en vragen zich af of het echt zo is dat jongeren tegenwoordig minder goed kunnen rekenen. Jan vd de Craats van de Universiteit van Amsterdam, die een aantal rekenboeken op zijn naam heeft staan, geeft een lezing. Daarna volgt een discussie. Het café vindt plaats op dinsdagavond 28 september en begint om 20.00 uur. Locatie is de LAK Foyer aan Cleveringaplaats 1. De toegang is gratis voor alle geïnteresseerden. Op www.sciencecafeleiden.nl staat actuele informatie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×