'C'est la vie' van Deborah Campert en Barbara van Kooten

In het kader van de Leidse Ladies Day, die plaatsvindt op zondag 26 september, zullen de hartsvriendinnen Deborah Campert en Barbara van Kooten een bezoek brengen aan boekhandel Selexyz Kooyker. De vriendinnen zijn beiden echtgenotes van bekende Nederlanders ( Kees van Kooten en Remco Campert) en deelden vanaf 2005 hun herinneringen, ervaringen en ontboezemingen via e-mail, eigenlijk niet bestemd voor andere ogen. De verhalen schetsen een kleurrijk tijdsbeeld van de jaren 70 en het ouder worden van beide vrouwen. Campert en Van Kooten kwamen tot de conclusie, dat dit feestje van herkenning vol hilarische anekdotes andere lezers niet onthouden mocht worden. Om 14.00 uur zullen zij in de boekhandel aan de Breestraat aanwezig zijn om te vertellen over hun gezamenlijke boek: ‘Cést la vie’.

De toegang is gratis, verzocht wordt om een plaats reserveren: 088-7353512, of via klantenservice.kooyker@selexyz.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×