MEE-café omgaan met instanties

MEE organiseert volgende week dinsdagavond een café over het communiceren met instanties. De bijeenkomst is bedoeld voor familieleden van mensen met een beperking, die regelmatig met allerlei instanties te maken hebben. Communicatieadviseur Michiel Krom geeft praktische tips en legt uit hoe mensen het beste het gesprek met een instantie aan kunnen gaan. Hij geeft de aanwezigen tips over wat zij beter wel en niet kunnen doen en laat zien hoe zij kritiek kunnen omzetten tot iets wat positief en constructief is. Er is ruimte voor vragen en discussie. Het Café vindt plaats in het Haagsche Schouw en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Meer informatie staat op www.meezhn.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×