Voorlichtingsavond over angst

Op maandag 27 september geven deskundigen van Preventie GGZ Leiden tips over het omgaan met angsten. Veel mensen zijn bang voor iets. Sommigen raken in paniek bij het zien van een spin, anderen durven niet in een lift. Bij sommige mensen zijn de angsten zo groot, dat ze er in het dagelijks leven veel last van hebben. ZE durven bepaalde dingen niet meer en gaan situaties uit de weg. Deze mensen en hun naasten, kunnen op 27 september handvatten krijgen om met de angsten om te gaan. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl. Deelnemen is gratis.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×