Workshops Bijbelvertalen in de Regenboog

Ter gelegenheid van Nationale Bijbelzondag, organiseert Kerkelijk Centrum de Regenboog op 31 oktober een Bijbelvertaalmiddag. De twee Leidse vertalers van het Nederlands Bijbelgenootschap, dr. Matthijs de Jong en dr. Rieuwerd Buitenwerf en anderen, verzorgen diverse workshops. De deelnemers leren wat er zoal komt kijken bij het maken van Bijbelvertalingen. Ook krijgen ze meer inzicht in de manier waarop ze het grote aanbod aan Bijbelvertalingen kunnen beoordelen. Verder krijgen ze antwoord op de vraag waarom ook de Nieuwe Bijbelvertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap herzien moet worden. Er is bovendien volop ruimte voor discussie. Iedereen is tussen 14.15 en 17.15 uur welkom in de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×