'Bonte Dinsdagavond Trein', feest van herkenning voor senioren

Afgelopen middag vond in de Stadsgehoorzaal een speciale muzikale middag voor senioren plaats, in aanloop naar de 3 oktoberfeesten. Met de titel: ‘De Bonte Dinsdagavond Trein’ werden bekende liedjes van vroeger gepresenteerd door Chiel van Praag en Michael van Hoorne. Zo werd er enthousiast meegezongen met “In de bus van Bussum naar Naarden …” en “Op een mooie Pinksterdag….” En natuurlijk ontbraken de bekende liedjes van Willie en Willeke niet, evenals die van Toon Hermans. Het publiek had het helemaal naar de zin en zong uit volle borst mee. Zelfs bij het afhalen van de jassen in de garderobe ontstond een spontaan meezingfeestje, toen de artiesten nog even terugkwamen. Het was een fantastische middag, waarvan Emile van Aelst  een fotoreportage maakte.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×