Bloedstollende Stiletto Run op Leidse Vismarkt

In het kader van ‘Ladies Day’ werd zojuist op de Leidse Vismarkt een bloedstollende Stiletto Run gehouden. Onder de bezielende leiding van Aad van der Luit, die de verschillende rondes weer gezellig aan elkaar praatte, renden de dames het parcours op hun hoge hakken onder het motto ‘shoppen is topsport’. Hier en daar kwamen er wat postelastieken en vooral veel tape aan te pas, zodat de bevallige hakjes niet uit zouden slippen. Sommige deelneemsters waren ook nog eens bijzonder uitgedost, omdat niet alleen de sportprestatie telt, maar ook de presentatie. Winnares werd Mari Bergsma. De zusjes Natascha en Samantha Vervoorn veroverden respectievelijk de tweede en derde plaats. De poedelprijs ging naar Carin Bobeldijk. Van der Luit reikte de prijzen uit. Bovendien kregen de deelneemsters een zilveren hangertje in de vorm van een stilettohak van het Leids Sportbedrijf. De ‘Ladies Day’ duurt nog tot vanavond en diverse Leidse winkels hebben de rode loper uitgelegd voor de winkelende dames, die kunnen rekenen op extraatjes en speciale kortingen. Om 16.00 uur wordt op het Pieterskerkplein een grote modeshow gehouden.  Meer info: www.ladiesdayleiden.nl
Foto’s: Jacqueline Borg

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×